Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Alex&Phil bruker og beskytter all informasjonen du gir Alex&Phil når du bruker dette nettstedet. Alex&Phil er opptatt av å sikre at personvernet ditt blir beskyttet. Hvis vi ber deg om å gi viss informasjon som du kan identifisere når du bruker dette nettstedet, kan du være trygg på at den bare blir brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. Alex&Phil kan endre denne policyen fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen og alltid før du legger inn en bestilling for å sikre at du er fornøyd med endringene.

Sist oppdatert 28. januar 2020

 

Hvilken informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn følgende informasjon:

• personopplysninger - tittel, navn, alder, kjønn, fødselsdato.

• kontaktdata - fakturerings- og leveringsadresser, telefonnummer, e-postadresser.

• geografiske data - landet du besøker nettstedet vårt fra, språkinnstillinger.

• økonomiske data - kreditt- / debetinformasjon, PayPal-kontodetaljer, Klarna Checkout-kontodetaljer.

• transaksjonsdata - detaljer om betalinger fra deg til oss og fra oss til deg (i forhold til utveksling og refusjon), produkter og tjenester kjøpt fra oss.

• profildata - kontoinformasjon som brukernavn og passord, preferanser, tilbakemelding, kommentarer, forslag, undersøkelser.

• tekniske data - IP-adresse, tidssone og innstilling, internett- eller mobildatatjenesteleverandør, nettlesertype og versjon, operativsystem og plattform og enhetstypen du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt.

• bruksdata - hvilke av nettsidene, produktene og tjenestene du samhandler med, hvilke e-postmeldinger og annet markedsføringsmateriell du sender og samhandler med.

• markedsførings- og kommunikasjonspreferanser - hvilke markedsføringskanaler du abonnerer på eller avslutter, hvordan du foretrekker eller ikke foretrekker å bli kontaktet.

• sosiale mediedata - informasjon om hvilke av innleggene våre, annonsene eller sidene du følger eller abonnerer på og eventuelle interaksjoner du har med dem.

• annen informasjon spesifikk for kundeundersøkelser og / eller tilbud.

Vi samler ikke inn personopplysninger som genetiske eller biometriske data - dette inkluderer rase eller etnisitet, religion, seksuelle preferanser, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap og informasjon om din helse. Vi samler heller ikke inn informasjon som gjelder domfellelse i straffesaker og lovbrudd som involverer forbrytelser.

 

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi krever denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, spesielt av følgende grunner:

• Internt register føring.

• Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.

• Vi kan regelmessig sende reklamemeldinger om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi synes er interessant med e-postadressen du har oppgitt.

• Noen ganger kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg for markedsundersøkelsesformål. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon eller e-post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet til dine interesser.

 

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi etablert passende fysiske, elektroniske og ledende prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn online.

 

Overføring av personopplysninger utenfor Det europeiske økonomiske området (EØS)

EØS dekker alle EU-land så vel som Island, Liechtenstein og Norge. Personopplysningene som vi samler inn om deg kan overføres til, få tilgang til, brukes eller lagres i et land utenfor EØS, enten av oss eller av noen av tredjepartene vi deler din personlige informasjon med, for eksempel til USA. Hvis dine personopplysninger blir overført til et land utenfor EØS og det landet ikke er dekket av en EU-beslutning om et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, vil vi sikre at informasjonen din blir beskyttet av passende sikkerhetstiltak og at de fortsetter å være underlagt denne personvernpolitikken. Disse sikkerhetstiltakene kan ha form av EU-godkjente standardkontraklausuler, personvernsertifisering eller leverandørens bindende selskapsregler.

Koblinger til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du bruker disse koblingene for å forlate nettstedet vårt, må du imidlertid være oppmerksom på at vi ikke har kontroll over din bruk av andre nettsteder. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelsen og personvernet til data du oppgir når du besøker slike nettsteder og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernpolitikken. Du må være forsiktig og se på personvernreglene som gjelder det aktuelle nettstedet.

 

Sjekk din personlige informasjon

Du kan velge å begrense samlingen eller bruken av din personlige informasjon som følger:

• Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettstedet, må du se etter ruten du kan klikke for å indikere at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen til direkte markedsføring.

• Hvis du tidligere har avtalt med oss ​​å bruke din personlige informasjon til direkte markedsføringsformål, kan du når som helst endre kontoen din ved å logge deg på "Min konto" og avmelde eller sende oss en e-post på info@alexphil.se.

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie din personlige informasjon til tredjepart med mindre vi har din tillatelse eller er lovpålagt. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende annonseringsinformasjon om tredjeparter som vi synes du kan synes er interessant hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Hvis du mener at all informasjon vi har på deg er feil eller ufullstendig, kan du korrigere all informasjon om deg på siden "Min konto" etter at du har logget deg på. Du kan også skrive til eller sende oss e-post på adressen ovenfor. Vi korrigerer umiddelbart all informasjon som har blitt funnet å være feil.

 

Hvordan kontakte oss for å utøve dine rettigheter

Du kan kontakte oss når som helst ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor. Når du gjør det, skriver du inn ditt fulle navn, måten du ønsker å bli kontaktet på og et sammendrag av spørsmålet ditt. Vi kan kontakte deg for mer informasjon for å bekrefte identiteten din. Vi behandler alle forespørsler innen 30 dager etter mottakelse. Vi har rett til å avslå forespørsler hvis de er ubegrunnede og / eller overdrevne, f.eks. hvis du kontakter oss ved flere anledninger innen en viss tidsperiode. Det er ingen gebyrer for henvendelser, men vi har rett til å be deg om å dekke alle kostnader knyttet til ubegrunnede og / eller overdrevne prosedyrer.

Du kan kontakte oss enten ved å skrive til oss på:

Alex & Phil AB

Hesselmans torg 5

131 54 Nacka

SVERIGE

eller ved å sende oss en e-post på info@alexphil.se.

Du har rett til å inngi en klage til din nasjonale reguleringsmyndighet (Datatilsynet) om hvordan vi har brukt dine personopplysninger eller for noe annet relatert til vårt personvern av data, men vi ber deg om å kontakte oss på forhånd slik at vi kan prøve å håndtere klagen din.

 

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som er plassert på enhetens lagring. Hvis nettleseren din tillater det, legges filen til, og informasjonskapselen hjelper til med å analysere webtrafikk eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar nettapplikasjoner svare på deg som individ. Nettapplikasjonen kan skreddersys etter dine behov, hva du liker og ikke liker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser.

Vi bruker trafikkloggkaker for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere trafikkdata for nettstedet og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det til kundenes behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyseformål, og deretter blir informasjonen fjernet fra systemet.

Alt i alt hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du liker og ikke liker. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, bortsett fra informasjonen du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen din for å nekte informasjonskapsler hvis du foretrekker det - men dette kan forhindre at du bruker eller utnytter nettstedet fullt ut.

 

Informasjon