Vi tilbyr nå FRI FRAKT

i Norge!

Vi tilbyr nå FRI FRAKT

i Norge!

Vi i Alex&Phil vil at barnet ditt skal få naturlig næringsrik barnemat laget av de beste organiske ingrediensene. Vi streber alltid etter å gi deg best mulig service og gjøre deg fornøyd med kjøpet. Nedenfor kan du lese om kjøpsbetingelsene våre.

 

Betingelser

Ved å besøke eller handle på dette nettstedet godtar du følgende betingelser. Les dem nøye.

Sist oppdatert 16. januar 2020

 

Vilkår

Denne nettsiden ("Nettstedet") er levert av ALEX&PHIL AB. Nettstedet og relaterte tjenester blir gjort tilgjengelig for deg under følgende betingelser ("Vilkår"). Vi kan endre vilkårene fra tid til annen. Les vilkårene. Hvis du ikke samtykker til vilkårene, bør du slutte å bruke nettstedet.

 

Om oss

ALEX&PHIL AB (“ALEX&PHIL”) er et selskap etablert i Sverige med organisasjonsnummer. 559018-0195 og hvis hovedkontor er registrert på Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige. ALEX&PHIL er også etablert i Norge gjennom en såkalt norsk filial av et utenlandsk registrert selskap (NUF), med det norske organisasjonsnummeret 922389667.

 

Personvern

Hvis du vil lese personvernreglene våre, klikker du på koblingen "Personvernregler" nederst på siden. Hvis du er under 18 år, må du varsle foreldrene eller foresatte om ALEX&PHILs personvernregler før du bruker dette nettstedet eller noen av dette nettstedets tjenester.

 

Registrering

Du må kanskje registrere deg for å bruke noen av funksjonene på dette nettstedet. Vi kan endre krav til registrering fra tid til annen. Når du registrerer deg, må du oppgi informasjon om deg selv som er sann, nøyaktig, aktuell og fullstendig i alle henseender. Hvis noe av din registrerte informasjon endres, må du varsle oss umiddelbart ved å gå til nettstedet og klikke på lenken "Min konto" nederst på siden.

 

Innhold

All grafikk, fotografier, lyd, musikk, video, lyd eller tekst på dette nettstedet ("Innhold") er gitt til personlig bruk av nettstedet. ALEX&PHIL forbeholder seg retten til å tilbakekalle, midlertidig eller permanent, alt innhold fra dette nettstedet når som helst og uansett grunn.

 

Bruk av stedet

Dette nettstedet er kun til din personlige, ikke-kommersielle bruk. Du kan ikke bruke dette nettstedet, eller noe av innholdet, til å markedsføre kommersielle formål, inkludert annonsering eller annonseinntekter som genererer aktivitet på ditt eget nettsted.

Vi kan avslutte bruken av nettstedet med umiddelbar virkning hvis du bryter noen av Vilkårene.

 

Lenker til eksterne nettsider

Vi kan inkludere hyperkoblinger på dette nettstedet til andre nettsteder eller ressurser som drives av andre parter enn ALEX&PHIL, inkludert annonsører. Vi er ikke ansvarlig for tilgjengeligheten av slike eksterne nettsteder eller ressurser, og støtter ikke og er ikke ansvarlig, direkte eller indirekte, for personvernet eller innholdet på slike nettsteder, inkludert (uten begrensning) reklame, produkter eller annet materiale eller tjenester på eller tilgjengelig fra slike nettsteder eller ressurser. Heller ikke for skader, tap eller krenkelser forårsaket eller angivelig forårsaket av, eller i forbindelse med bruk av slikt innhold, varer eller tjenester tilgjengelig på slike eksterne nettsteder eller ressurser.

 

Order

Alle bestillinger for varer som plasseres via nettstedet er underlagt våre online kjøpsbetingelser (se nedenfor).

 

Ingen uautorisert kopiering eller distribusjon

Opphavsretten, varemerkene og alle andre immaterielle rettigheter til innholdet, ALEX&PHILS programvare og all HTML og annen kode som finnes på dette nettstedet, skal alltid forbli ALEX&PHILS og / eller dets lisensgivere og er beskyttet av copyright og andre lover og internasjonale avtaler. Du kan bare bruke dette materialet med uttrykkelig godkjenning av ALEX&PHIL eller dets lisensgivere. All reproduksjon eller omfordeling av ovennevnte materiale er forbudt ved lov og kan føre til sivile og strafferettslige sanksjoner. Kopiering av ovennevnte materiale til enhver annen server eller nettsted for publisering, reproduksjon eller distribusjon er uttrykkelig forbudt.

 

Begrensning av ansvar

Vi vil bruke rimelige anstrengelser for å verifisere riktigheten av all informasjonen vi legger ut på dette nettstedet, men gjør ingen fremstillinger, enten de er uttrykkelige eller underforståtte, om at den er korrekt, fullstendig eller aktuell. Dette nettstedet tilbys "som det er" og vi garanterer ikke at nettstedet vil oppfylle dine krav eller vil være tilgjengelig, raskt, sikkert eller feilfritt, at feil vil bli rettet eller at nettstedet, eller serveren som gjør det tilgjengelig, er virusfrie.

I tillegg til død og personskade som følge av vår uaktsomhet, er vi ikke ansvarlig for noen kontrakt, skade (inkludert, uten begrensning, uaktsomhet), forhåndsavtale eller andre fremstillinger (annet enn forsettlig unøyaktighet) eller på annen måte ut av eller i forbindelse med denne kontrakten, for ethvert økonomisk tap (inkludert uten begrensning, inntektstap, fortjeneste, kontrakter, forretningsmessige eller forventede innsparinger), tap av goodwill eller omdømme, eller spesielle eller indirekte eller følgeskader i alle fall. Ingenting i Vilkårene utgjør noe ansvar for uredelig opptreden fra en annen part.

 

Hele avtalen

Vilkårene (som endret fra tid til annen) utgjør hele avtalen mellom deg og ALEX & PHIL angående din bruk av nettstedet.

 

Ingen unntak

Eventuell manglende handling fra vår side for å utøve eller håndheve noen bestemmelse i Vilkårene, skal ikke utgjøre et unntak fra slik bestemmelse.

 

Gjeldende lov

Vilkårene styres av og tolkes i samsvar med svenske lover, og eventuelle tvister avgjøres av en svensk domstol eller tilsvarende.

 

--------------------------------------------------

 

 

 

Alex&Phil AB - Kjøpsbetingelser online

Les disse vilkårene nøye før du legger inn en ordre og oppbevar en kopi av disse vilkårene og bestillingen din for fremtidig referanse.

 

1. Opprettelse av kjøpsavtaler

1.1 Disse salgsbetingelsene gjelder varer levert av Alex & Phil AB, registrert i Sverige med organisasjonsnummer 559018-0195 og med hovedkontoret til Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige (“ALEX&PHIL”) og med norsk filial av et utenlandsk registrert selskap (NUF), organisasjonsnummer 922389667.

1.2 Det er ingen avtale mellom deg og ALEX&PHIL om salg av varer før ALEX&PHIL har mottatt og godtatt bestillingen din og sender en bekreftelse via brev eller e-post til adressen eller e-postadressen du har spesifisert. Når ALEX&PHIL gjør det, er det en bindende juridisk avtale mellom oss.

1.3 Avtalen er underlagt din kanselleringsrett hvis du er en forbruker (se 5.1 og 5.2 nedenfor).

 

2. Beskrivelse, spesifikasjon og pris på varene

2.1 Beskrivelsen, spesifikasjonen og prisen på varene du bestiller, vises på ALEX&PHIL nettstedet når du bestiller. Alle produktene våre er egnet for barn fra seks (6) måneder og eldre. Små barn skal bare bruke produktene våre under tilsyn av en voksen. Følg alltid instruksjonene på baksiden av produktene våre.

2.2 Alt salg er avhengig av tilgjengeligheten av varene. Hvis varene du har bestilt ikke er tilgjengelige på lager etter mottak av bestillingen din, vil ALEX&PHIL informere deg så snart som mulig og tilbakebetale eller kreditere deg for beløp som er betalt av deg eller belastet med din valgte betalingsmåte for varene.

2.3 ALEX&PHILs policy er å kontinuerlig forbedre sine produkter og forbeholder seg derfor retten til å gjøre mindre tekniske endringer i produktens spesifikasjoner uten å påvirke deres funksjon, kvalitet eller pris.

2.4 All anstrengelse vil bli gjort for å sikre at prisene som vises på ALEX&PHIL nettstedet er nøyaktige ved bestilling. Hvis det oppdages en feil, vil ALEX&PHIL informere deg så snart som mulig og tilby deg muligheten til å bekrefte bestillingen til riktig pris eller avbryte bestillingen. Hvis du kansellerer, vil ALEX&PHIL tilbakebetale eller kreditere deg for det beløpet du har betalt eller debitert fra den valgte betalingsmåten for varene.

2.5 I tillegg til prisen på varene, betaler du normalt en leveringsavgift for varene, som vises i kassedelen på ALEX&PHILs hjemmeside før du fullfører bestillingen.

2.6 Prisen på varene som vises på ALEX&PHILs hjemmeside er alltid inkludert mva.

2.7 Når varene blir levert for eksport fra Sverige, kan du være ansvarlig for fraktkostnader i samsvar med ALEX&PHIL, og ansvarlig for å overholde lover eller forskrifter som regulerer importen av varene til destinasjonslandet og for betaling av avgifter på dem.

2.8 Bruk av rabattkoder, kupongkoder og lignende rabatter må oppgis i kassen og kan ikke kreves etter at en bestilling er lagt inn. Produkter som er ute etter realisering vil tydelig vises som rabattert med en krysset ordinær pris og den nye, nedsatte salgsprisen ved siden av rødt.

 

3. Betaling

3.1 Betaling for varene og leveringskostnadene kan gjøres ved hvilken som helst metode som vises på ALEX&PHIL nettstedet når du bestiller.

3.2 ALEX&PHIL tilbyr PayPal og Klarna Checkout som betalingsmetoder. Etter identifisering ved kassen, viser Klarna Checkout betalingsalternativene som kan tilbys deg. Du velger ønsket betalingsalternativ når du fullfører kjøpet i kassen. Bestillingsbeløpet reserveres av Klarna ved kortkjøp til ordren er pakket og sendt av lageret. For fakturakjøp blir fakturaen sendt til den e-postadressen du spesifiserte på kjøpstidspunktet, da lageret pakket og sendte bestillingen.

 

4. Levering

4.1 Varene du bestiller vil bli levert til adressen du oppgir når du bestiller, med forbehold om ordrebekreftelse fra ALEX&PHIL. Normal leveringstid er ca 3-5 virkedager. Med større ordreinnstrømning kan det noen ganger ta lengre tid.

4.2 Hvis levering ikke kan skje til din adresse, vil ALEX&PHIL informere deg så snart som mulig og tilbakebetale eller kreditere beløpet som er betalt av deg eller belastet deg fra din valgte betalingsmetode.

4.3 Hvis det ikke er noen på den angitte adressen som er autorisert til å akseptere levering av varene, vil du bli varslet om en alternativ leveringsdato eller et sted for å hente varene.

4.4 All anstrengelse vil bli gjort for å levere varene så snart som mulig etter at bestillingen din er akseptert, og i alle fall innen 30 dager etter bestillingen. Hvis ALEX&PHIL ikke kan levere varene innen 30 dager etter bestillingen din, vil ALEX&PHIL varsle deg så snart som mulig, og du vil ha rett til å kansellere bestillingen og motta refusjon eller kreditt for beløpet som er betalt av deg eller debitert fra din valgte betalingsmetode. ALEX&PHIL er ikke ansvarlig for tap eller skade du har fått gjennom noen rimelig eller uunngåelig leveringsforsinkelse.

4.5 Du blir eier av varene du har bestilt, og er ansvarlig for risikoen for tap eller skade på dem når de er levert til deg.

 

5. Angrerett og avbestilling

5.1 Hvis du er forbruker, har du rett til å trekke deg så lenge ordren ikke har forlatt lageret vårt, som vanligvis er innen 1-2 virkedager etter at en ordre er lagt inn ("Avbestillingsperioden"). En arbeidsdag er alle andre dager enn helger og bank- eller andre høytider i Sverige og Norge. Vær oppmerksom på at retten til en 14-dagers frist for din angrerett, som normalt gjelder når du handler online, ikke gjelder barnemat på grunn av matsikkerhetsregler.

5.2 Hvis vi ikke har levert bestillingen din innen 30 dager etter sending av bestillingen, kan du kansellere kontrakten og vi vil tilbakebetale deg penger som du allerede har betalt.

5.3 Når du har varslet ALEX&PHIL om at du kansellerer avtalen, vil ALEX&PHIL tilbakebetale eller kreditere deg innen 30 dager for beløp som er betalt av deg eller debitert fra din valgte betalingsmetode.

 

6. Klager

6.1 Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Sjekk bestillingen når du mottar den. Hvis du finner feil eller skade, må du varsle oss så snart som mulig og innen 30 dager etter mottak av bestillingen. Du må deretter returnere varene til oss for inspeksjon. Hvis varene på befaring viser seg å være skadet, feil eller mangelfull, vil vi sende deg en tilbakebetaling eller tilbakebetale den betalte prisen, inkludert eventuell frakt. Dette gjelder ikke for feil i varene som oppstår som følge av normal slitasje, utilsiktet skade, ulykke, uaktsomhet fra deg eller noen tredjepart. Merk at du aldri skal mate barnet ditt med et skadet eller mangelfullt produkt.

6.2 Hvis vi leverer andre produkter enn du bestilte, kan du oppbevare de feil leverte varene, og vi sender den originale bestillingen uten ekstra kostnad.

6.3 Vår adresse for alle returer er Alex&Phil AB, Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige, og vi ber deg om å kontakte oss som ovenfor for slike returer.

6.4 For ytterligere informasjon eller assistanse kan du kontakte oss, ring +46 (0) 8 703 25 60 eller send en e-post til info@alexphil.se. Vi lover å komme tilbake innen to virkedager.

 

7. Garanti og ansvar

7.1 ALEX&PHILs produkter er av høy kvalitet og egner seg til det formålet som slike varer vanligvis leveres og i samsvar med anbefalingene som er angitt på emballasjen og ellers av nasjonale myndigheter og institusjoner.

7.2 Hvis noe viser seg å være galt, er vårt ansvar begrenset til verdien av varene pluss eventuell refusjon av leveringskostnadene. Vi kan ikke holdes ansvarlig for indirekte tap du måtte lide, for eksempel tapte data, tap av fortjeneste eller forretningsavbrudd.

7.3 Dette utelukker eller begrenser på ingen måte vårt ansvar for død eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet, eller for svindel eller for noe som det ville være ulovlig av oss å ekskludere eller forsøke å ekskludere vårt ansvar.

 

8. Databeskyttelse

8.1 ALEX&PHIL vil ta alle rimelige forholdsregler for å holde informasjonen om bestillingen og betalingen din sikker, men med mindre ALEX&PHIL er uaktsom, vil ALEX&PHIL ikke være ansvarlig for uautorisert tilgang til informasjonen du har gitt.

8.2 ALEX&PHIL vil bare bruke informasjonen du gir om deg selv for å oppfylle bestillingen din, med mindre du er enig i noe annet. Du kan korrigere all informasjon om deg på "Min konto" -side etter innlogging.

8.3 ALEX&PHIL ønsker å informere deg om lignende produkter og tilbud som kan være av interesse for deg fra tid til annen. Hvis du vil bli varslet om disse har du muligheten til å velge hvordan vi kan kontakte deg når du har lagt inn en bestilling. Hvis du ikke ønsker å bli varslet om disse lenger, kan de kanselleres gjennom "Min konto" eller ved å sende oss en e-post til info@alexphil.se fra e-postadressen du har registrert hos oss.

8.4 ALEX&PHIL forbeholder seg retten til å bruke kundekommentarer, anmeldelser og statistikk knyttet til tilbakemeldinger fra kunder på anonym basis.

 

9. Informasjonskapsler

9.1 Vi kan bruke teknologi for å spore atferdsmønsteret til besøkende på nettstedet vårt og "tilpasse" seeropplevelsen din. Dette kan inkludere bruk av informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Informasjonen samlet på denne måten kan brukes til å identifisere deg hvis du ikke endrer nettleserinnstillingene. Du kan vanligvis endre nettleseren for å forhindre at dette skjer. Imidlertid kan det hende at nettstedet ikke fungerer like bra som om du slår av informasjonskapsler.

 

10. Generelt

10.1 ALEX&PHIL kan endre disse salgsbetingelsene uten å varsle deg om fremtidig salg.

...

 

 

 

 

 

Informasjon