Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

Alex&Phils bonusfamilie

Når du handler i vår webshop, har du mulighet til å bli medlem i vår medlemsklubb - Alex&Phils Bonusfamilie. Da får du 2,5 prosent på alle dine bonusbaserte kjøp på www.alexphil.se. Du får ett poeng for hver krone du handler for. Og 40 poeng tilsvarer en krone som du kan velge å benytte til betaling - helt eller delvis - neste gang du handler i vår webshop. Husk at du må være innlogget hos oss for å kunne få og bruke poeng. Har du allerede en konto hos oss, så kan du logge inn her.

Som medlem i vår Bonusfamilie får du også tilgang på våre eksklusive tilbud og fordeler som kun gjelder for medlemmer av Alex&Phils Bonusfamilie. Det koster ingenting å være medlem og du kan når som helst avslutte medlemskapet.

For å bli medlem så oppretter du en konto ved å krysse av i den ruten når du går til kassen og skal betale. Når du har gjort det så kan angre deg ved å krysse i en annen rute hvis du ønsker det. Les mer i våre vilkår under.

Velkommen i familien!

 

 

Vilkår for Alex&Phils Bonusfamilie

(sist endret 26.11.2021)

Kundeklubben Alex&Phils Bonusfamilie (heretter Bonusfamilien), er etablert for at Alex&Phil AB (organisasjonsnummer 559018-0195 (gjelder «Alex&Phil», «vi», «oss», «vår» osv) under det registrerte varemerket Alex&Phil skal kunne gi deg som medlem («medlem», «deg», «du» osv) i kundeklubben tilbud og fordeler. Disse medlemsvilkårene gjelder mellom deg som privatperson og oss. Ved å registrere deg som medlem, godtar du disse Medlemsvilkår for ditt medlemskap i Bonusfamilien.

 

1. MEDLEMSKAP

Medlemskap i Bonusfamilien kan bare inngås av privatpersoner over 18 år med gyldig personnummer. Selskaper og andre juridiske personer kan ikke tegne medlemskap.

 

2. MEDLEMSFORDELER OG BONUS

Bonus

2.1. Som medlem får du 2,5 prosent bonus på alle bonusbaserte kjøp du gjør i vår webshop (www.alexphil.se) i henhold til medlemsvilkårene. For hver krone av de bonusbaserte varekjøpene, tjener du ett (1) bonuspoeng. Bare selve varekjøpene foretatt av deg som medlem, gir bonuspoeng. Servicetjenester og frakt gir for eksempel ikke grunnlag for å sanke bonuspoeng. Bonusbaserte kjøp er varekjøp du som medlem (privatperson) foretar. Varekjøp som et firma eller en lovlig person (for eksempel på vegne av et firma som et utlegg) gir ikke grunnlag for bonuspoeng.

2.2. Bonus oppnås i form av poeng som blir registrert på din kundekonto. Disse kan siden benyttes som delbetaling eller i sin helhet når du skal betale varer i Alex&Phils webshop. Kontant bonusutbetaling eller refusjon gis ikke.

2.3. Bonusoppgjør skjer i forbindelse med kjøp og bonussjekker på 100 kroner gis dersom bonusbaserte varekjøp utgjør minst 4000 poeng.

Tilbud

2.4. Vi kommer til å sende deg gunstige tilbud på varer fra Alex&Phil og våre samarbeidspartnere.

Endring av medlemsfordeler

2.5. Vi garanterer ikke at dine medlemsfordeler alltid kommer til å være helt like. Vi forbeholder oss retten til å når som helst endre, fjerne, bytte ut eller tilby deg nye medlemsfordeler.

3. AVTALETID OG MEDLEMSKAPETS AVSLUTNING

3.1. Medlemsvilkårene trer i kraft når du registrerer deg som medlem og gjelder inntil videre.

3.2. Du har rett til når som helst å forlate Bonusfamilien gjennom å avslutte medlemskapet. Det gjør du ved å kontakte vår kundeservice. Kontaktinformasjon finner du lenger ned i medlemsvilkårene.

3.3. Alex&Phil kan si opp medlemskapet (medlemsvilkårene) med en oppsigelsestid på 30 dager. Hvis et medlem ikke har tjent opp noen poeng på 24 måneder, kommer vi av personverngrunner til å avslutte medlemskapet med umiddelbar virkning.

3.4. I tillegg til retten til å si opp i henhold til punkt 3.3 ovenfor, forbeholder vi oss retten til å si opp medlemskapet ditt ved mistanke om uautorisert bruk eller misbruk av tjenestene våre, brudd på medlemskapsvilkårene våre, svindel eller andre lignende hendelser og oppførsel.

 

4. MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

4.1. Til medlemmer av Bonusfamilien forplikter vi oss til fra tid til annen å gi målrettede og generelle tilbud fra Alex&Phil og våre partnere. Alex&Phil vil samle informasjon om bl.a. kjøpshistorikken din for å gjøre tilbudene vi sender til deg så relevante og tilpassede som mulig. For mer informasjon om hva vi samler inn om deg i forbindelse med markedsføring, les vår personvernerklæring på www.alexphil.no.

4.2 Kommunikasjon fra Alex&Phil til deg som medlem, skjer fortrinnsvis elektronisk via e-post og SMS. Det er derfor ditt ansvar som medlem å oppdatere denne kontaktinformasjonen ved eventuelle endringer for å sikre at du har tilgang til tilbudene vi sender ut.

 

5. PERSONOPPLYSNINGER

Innenfor rammen av medlemskapet, vil Alex&Phil behandle personopplysninger bl.a. med det formål å håndtere og administrere ditt kundeklubbmedlemskap og sende nyhetsbrev og markedsføre våre og våre partneres produkter og tjenester. Alex&Phil er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som skjer innenfor Bonusfamilien. For mer informasjon om vår behandling, les vår personvernerklæring på www.alexphil.no.

 

6. ENDRING AV VILKÅR OG BETINGELSER

Disse medlemsvilkårene kan bli oppdatert, den nyeste versjonen kan alltid finnes på www.alexphil.no. Hvis du ikke godtar endringene våre, har du alltid rett til å si opp medlemskapet ditt i Bonusfamilien.

 

7. ANSVAR

Medlemskap i Alex&Phils bonusfamilie er helt frivillig og Alex&Phil fraskriver seg alt ansvar for skader som oppstår fra disse medlemsvilkårene eller medlemskap i vår Bonusfamilie.

 

8. KONTAKT

Vil du kontakte oss? Send gjerne en e-post til info@alexphil.se.

 

Informasjon