Vårt vegetariske lasagne-måltid (6x180g) Vårt vegetariske lasagne-måltid (6x180g)

Vårt vegetariske lasagne-måltid (6x180g)

kr 179
Ikke tilgjengelig
Et komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen) laget av linsepasta, en aromatisk tomatsaus med belugalinser og deilige grønnsaker som pastinakk, gul paprika, squash og løk. Sammen utgjør belugalinser og linsepasta en god kilde til protein og havreriset metter lenge. Linsepastaen gir også lasagnen en god tekstur med passe tyggemotstand for små mateventyrere. Vi har krydret lasagnen lett med basilikum og hvitløk.

For at barnet ditt skal få i seg viktige essensielle fettsyrer som Omega 3 og Omega 6 har vi tilsatt vår egen, kaldpressede rapsolje fra Gunnarshögs gård på Österlen i Sverige.

Måltidet kommer i en Tetra Recart®-forpakning som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: tomat* 35%, kokte belugalinser* 18,8%, paprika* 10%, kokt glutenfri HAVRE* 7%, grønnsaksbuljong* (vann, purre*, pastinakk*, gulrot*, løk*, kålrot*) 6,7%, pastinakk* 5%, squash* 5%, gul løk* 5%, kaldpresset rapsolje* 3,9%, rød linsepasta* 3,2%, basilikum* 0,3%, hvitløk* 0,1%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 400 kJ/97 kcal, fett 4,4 g (hvorav mettet fett 0,3 g), karbohydrater 7,3 g (hvorav sukkerarter* 1,1 g) protein 3,8 g, salt* 0,01 g. *) bare naturlig forekommende.

Måltiden er en naturlig kilde til protein. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri. Veganvennlig.

Anbefales fra 8 måneder. 6x180g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i Storbritannia for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  3071

Gjennomsnittlig vurdering 5/5 basert på 3 anmeldelser.
2021-08-17 av
2021-08-16 av
Veldig god smak, merker at det er gode råvarer og mer spennende for de små enn de vanlige glassene man får i matbutikken.
2021-06-16
Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon