Vårt økologiske, vegetariske linsegrytemåltid (6x180g) Vårt økologiske, vegetariske linsegrytemåltid (6x180g)

Vårt økologiske, vegetariske linsegrytemåltid (6x180g)

kr 179
Ikke tilgjengelig
Vår vegetariske linsegryte er et komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen) med næringsrike adzukibønner, som sammen med belugalinsene gjør gryten til en naturlig og rik kilde til protein. Vi har krydret varsomt med tørkede aprikoser, en smule gurkemeie, ingefær og spisskummen og kokt alt sammen med vår egen grønnsaksbuljong og kokosmelk for en kremete konsistens. Som vanlig har vi brukt vår ekstra milde, kaldpressede rapsolje fra Gunnarshögs gård i Sverige.

Tips: Server linsegryten til hele familien! Du trenger kun å tilsette en klype salt og servere. Gjerne sammen med salat og naanbrød. Godt også for voksne barn …

Måltidet kommer i en Tetra Recart®-forpakning som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: tomat* 31,8%, kokte adzukibønner* 23,8%, kokte belugalinser* 9,9%, kokosmelk* 9,9%, grønnsaksbuljong* (vann, purre*, pastinakk*, gulrot*, løk*, kålrot*) 8,9%, kokt quinoa* 4%, tørket aprikos* 3,5%, kaldpresset rapsolje* 3,9%, hvitløk* 0,1%, gurkmeie* 0,5%, ingefær* 0,5%, spisskummen* 0,2%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 449 kJ/107 kcal, fett 4,8 g (hvorav mettet fett 1,8 g), karbohydrater 10 g (hvorav sukkerarter* 1,4 g), protein 4,2 g, salt* <0,01 g. *) bare naturlig forekommende.

Måltiden er en naturlig kilde til protein. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri. Veganvennlig.

Anbefales fra 8 måneder. 6x180g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i Storbritannia for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  3072

Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon