Vårt økologiske, vegetariske kikertemåltid (6x180g) Vårt økologiske, vegetariske kikertemåltid (6x180g)

Vårt økologiske, vegetariske kikertemåltid (6x180g)

kr 179
Ikke tilgjengelig
Et mildt, kremete og komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen) basert på mettende kikerter og myk søtpotet. Grønnsakene har kokt i vår egen buljong sammen med kremete kokosmelk og havreris, som gir en mild og fyldig smak av søtpotet og kikerter. Til slutt har vi tilsatt vår egen kaldpressede rapsolje fra Gunnarshögs gård i Sverige.

Tips: Måltidet fungerer finfint som dipp til grønnsaksstaver til sultne barn som venter på middag.

Måltidet kommer i en Tetra Recart®-forpakning som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: kokte kikerter* 27,1%, grønnsaksbuljong* (vann, purre*, pastinakk*, gulrot*, løk*, kålrot*) 23,7%, søtpotet* 19,2%, kokosmelk* 15%, kokt glutenfri HAVRE* 8,8%, gul løk* 4,4%, kaldpresset rapsolje* 1,4%, hvitløk* 0,4%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 473 kJ/113 kcal, fett 5,0 g (hvorav mettet fett 2,6 g), karbohydrater 12,8 g (hvorav sukkerarter* 0,3 g), protein 3,7 g, salt* 0,01 g. *) Bare naturlig forekommende.

Måltiden er en naturlig kilde til protein. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri. Veganvennlig.

Anbefales fra 8 måneder. 6x180g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i Storbritannia for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  3073

Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon