Vårt økologiske kylling- & eplemåltid (6x180g) Vårt økologiske kylling- & eplemåltid (6x180g)

Vårt økologiske kylling- & eplemåltid (6x180g)

kr 179
Ikke tilgjengelig
En barndomsfavoritt med myk og fruktig smak som vi har oppdatert til et moderne, holdbart og komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen). Måltidet er laget på en base av grønne erter og kokt havreris, som har fått koke sammen med kylling, eple, løk og estragon. Dette gir en rund og aromatisk smak, med et friskt hint av eple - som barn elsker. Til slutt har vi tilsatt vår egen kaldpressede rapsolje, som er rik på omega 3-fettsyrer, fra Gunnarshögs gård i Sverige.

Måltidet kommer i en Tetra Recart®-forpakning som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: erter* 20%, grønnsaksbuljong* (vann, purre*, pastinakk*, gulrot*, løk*, kålrot*) 19,3%, kokt glutenfri HAVRE* 18%, kylling* 15%, eplejuice* 15% (ej fra konsentrat), eple* 6%, gul løk* 4%, kaldpresset rapsolje* 2,5%, estragon* 0,1%, hvit pepper * 0,1%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 376 kJ/90 kcal, fett 4,1 g (hvorav mettet fett 0,3 g), karbohydrater 8,4 g (hvorav sukkerarter* 3,5 g), protein 5,2 g, salt* 0,06 g. *) Bare naturlig forekommende.

Måltiden er rik på protein. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri.

Anbefales fra 8 måneder. 6x180g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i Storbritannia for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  3075

Gjennomsnittlig vurdering 5/5 basert på 2 anmeldelser.
2021-08-17 av
2021-08-16 av
Denne er vår favoritt! God smak og tyggemotstand for de små! Veldig fornøyd!
Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon