Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

kylling eple proteinrik barn tetra recart kylling eple proteinrik barn tetra recart kylling eple proteinrik barn tetra recart 10x200g kylling eple proteinrik barn tetra recart

Vårt økologiske kylling- & eplemåltid (10-pack)

kr 269

Ikke tilgjengelig
Vårt økologiske kylling- & eplemåltid er proteinrik og inneholder essensielle fettsyrer.

En barndomsfavoritt med myk og fruktig smak som vi har oppdatert til et moderne, holdbart og komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen). Måltidet er laget på en base av grønne erter og kokt havreris, som har fått koke sammen med kylling, eple og løk. Dette gir en rund og aromatisk smak, med et friskt hint av eple - som barn elsker. Til slutt har vi tilsatt vår egen kaldpressede rapsolje, som er rik på omega 3-fettsyrer, fra Gunnarshögs gård i Sverige.

Alex&Phil er først i Norge med mat til barn i Tetra Recart®-forpakning, som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: grønnsaksbuljong* (vann, løk*, purre*, gulrot*, pastinakk*) 27%, erter* 22%, kokt glutenfri HAVRE* 19%, kokt kylling* 17%, eple* 8%, løk* 4,5%, kaldpresset rapsolje* 3%, hvit pepper * <0,5%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 421 kJ/101 kcal, fett 4,8 g (hvorav mettet fett 1,0 g), karbohydrater 7,0 g (hvorav sukkerarter* 1,8 g), protein 7,0 g, salt* 0,04 g. *) Bare naturlig forekommende.

Vårt økologiske kylling- & eplemåltid er proteinrik og inneholder essensielle fettsyrer. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri.

Anbefales fra 8 måneder. 10x200g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i EU for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  1075

Anmeldelser
2023-01-16
Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon