Vårt KRAV-merket torsk- & grønnsaksmåltid (6x120g)

110 kr
Finns ej i lagret
Måltidet med krokfanget, nordøstarktisk torsk er tilberedt av den beste delen av torsken, torskeryggen, i en klassisk smakskombinasjon med poteter, erter, brokkoli, purre, sitron og dill. Torsken vår er KRAV-merket, noe som betyr at den kommer fra bærekraftig fiske i Norskehavet og Barentshavet (ICES-område I og II), som ikke truer fiskebestanden og som det er mulig å spore. Også fiskebåtene miljøtilpasses med brensel, kjølemiddel og fiskemetoder (langrev, krok og line) for å redusere bifangst. KRAV-merket torsk gir rundt halvparten så stort utslitt av drivhusgasser som vanlig, fryst torsk.

Ingredienser: potet* 28,9%, torsk* 20%, grønne erter* 20%, mais* 16%, broccoli* 5,5%, purre* 5,5%, rapsolje* 4%, dill* 0,1%, naturlig sitronjuice* 0,1% (ej fra konsentrat). *KRAV-certifierade ingredienser. (www.krav.se)

Næringsinnhold/100 g: Energi 444 kJ/106 kcal, fett 4,5 g (hvorav mettet fett 0,4 g), karbohydrater 9,7 g, hvorav sukkerarter 2,1 g (bare naturlig forekommende), protein 5,4 g, salt 0,08 g (bare naturlig forekommende).

Måltiden er naturlig rik på protein og en naturlig kilde til B-vitaminet niasin og omega 3-fettsyrer. Protein behøvs for at barns beinstomme skal vokse og utvikles normalt. Essensielle fetter er nødvendige for at barn skal vokse og utvikles normalt. Måltiden inneholder også 0,3 g alfa-linolensyra (ALA) og 0,8 g linolsyra (LA). Gunstig effekt oppnås med daglig inntak av 2 g alfa-linolensyra ALA og 10 g linolsyra LA.

Melk- og glutenfri.

Anbefales fra 6 måneder.

For hver 6-pakning du kjøper, går kr. 3,00 til barn i nød.

Hele vår virksomhet er klimakompensert og klimanøytral.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Åpen pakning oppbevares i kjøleskap i inntil 24 timer. Serveres ved romtemperatur eller varmes i vannbad til spisetemperatur. OBS! Emballagen kan ikke oppvarmes i mikrobølgeovn. Korken kan sette seg fast i halsen. Kontroller at pakningen er uskadet før du serverer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i EU for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Artikkel-ID:  1051

Informasjon