Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

Gratis frakt på bestillinger

over 399 NOK

pasta bolognese proteinrik barn tetra nøtkjøttt pasta bolognese proteinrik barn tetra nøtkjøttt

Vår økologiske pasta bolognese (6-pack)

kr 179

Ikke tilgjengelig
Vår pasta bolognese er proteinrik og inneholder essensielle fettsyrer.

Et komplett måltid (det er derfor vi kan skrive «måltid» på forpakningen) og en moderne variant av alle barnefamiliers elskede spagetti med kjøttsaus. Istedenfor tradisjonell pasta har vi brukt linsepasta, som gir et triveligere «tygg» og som er en god kilde til protein. Bolognesen er laget av økologisk oksekjøtt som har fått koke lenge sammen med vår egen buljong, tomater, løk og grønnsaker som squash, gulrot og pastinakk. Til slutt har vi krydret lett med hvitløk og oregano. Også denne oppgraderte hverdagsfavoritten har vi laget med vår kaldpressede rapsolje fra Gunnarshögs gård i Sverige.

Tips: Måltidet fungerer utmerket som en bolognese - servert til nykokt pasta - for hele familien! Du trenger kun å tilsette salt, pepper og litt nyrevet parmesan.

Alex&Phil er først i Norge med mat til barn i Tetra Recart®-forpakning som har 80 prosent mindre klimapåvirkning enn en glasskrukke med lokk. Les gjerne med om dette på www.alexphil.se/info/klimatpaverkan/

Ingredienser: tomat* 25%, kokt oksekjøtt* 15%, grønnsaksbuljong* (vann, løk*, purre*, gulrot*, pastinakk*) 12%, kokt glutenfri HAVRE* 11%, rød linsepasta* 7,5%, løk* 4,5%, squash* 4,5%, pastinakk* 4,5%, gulrot* 4,5%, kaldpresset rapsolje* 1%, hvitløk* <0,5%, oregano* <0,5%. *Debio- og KRAV-økologiske ingredienser.

Næringsinnhold/100 g: energi 386 kJ/92 kcal, fett 3,6 g (hvorav mettet fett 1,2 g), karbohydrater 6,8 g (hvorav sukkerarter* 2,2 g), protein 7,0 g, salt* 0,04 g. *) Bare naturlig forekommende.

Måltiden inneholder essensielle fettsyrer og er rik på protein. Protein er nødvendig for barnets normale vekst og beinutvikling.

Debio-godkjent. Melk- og glutenfri.

Anbefales fra 8 måneder. 6x200g.

Måltidet kan varmes i kasserolle eller i vannbad, eller varm det på en tallerken i mikrobølgeovn. Serveres i skål eller på tallerken. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer. OBS: Forpakningen tåler ikke mikrobølgeovn.

Vi klimakompenserer og støtter SOS-barnebyer Sveriges arbeid for barn i nød.

Ä-merket. En merking som gis av den svenske forbrukerforeningen Äkta vara for å gjøre det enklere for forbrukere å finne genuine og uforfalskede matvarer.

Utviklet og designet i Sverige, produsert i EU for Alex&Phil AB.

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Artikkel-ID:  3074

Gjennomsnittlig vurdering 4/5 basert på 2 anmeldelser.
2023-05-01
2022-09-15
Anbefalt tilbehør for denne artikkelen

Informasjon